Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Bli medlem – det gynnar både dig och sporten.


Uppsala Frisbee Disc Klubb växer för varje år som går och hade 140 medlemmar 2015. Av dessa utövade ungefär hälften Discgolf och hälften Ultimate (lagsport) – klubben har även utövare inom andra discipliner. Klubben har en mycket god sammanhållning och tränar och tävlar inom båda disciplinerna året runt.

Utan betalande medlemmar skulle vi inte ha någon Discgolf i Uppsala. Klubben ansvarar för underhållet av tre banor och är delaktiga i skötseln och förverkligandet av en fjärde bana (Röbo, 9 håls Discgolf Park). Medlemsavgifterna går främst till material och underhåll av banorna.

Ultimatelagen tränar året runt, både inomhus och utomhus – inte minst vid klubbhuset på Ultuna. Medlemsavgifterna går främst till hallhyror så laget kan träna året runt och ibland räcker det även till lagavgifterna på tävlingar.

Så bli medlem du också och låt världens roligaste sport fortsätta att växa och frodas. Alla är varmt välkomna oavsett ålder och kön. Som medlem får du bland annat...

 • Fri tillgång till Ultuna Discgolfbana
 • Vara med på klubbens träningar och tävlingar året runt
 • Klubbrabatt på Discsport.se

 

Medlemsavgifter och licens

 • 200 kr Juniorer (t o m 19 år)
 • 300 kr Seniorer
 • 400 kr Familj (namn och personnummer på alla i familjen)

  En licens krävs för varje disciplin du avser tävla i (Allround, Discgolf eller Ultimate). För discgolf krävs licens om du ska tävla på nationell nivå.
 • 100 kr Licens Junior (om du vill tävla, upp till och med 18 år för Discgolf och 19 år för Allround/Ultimate)
  200 kr Licens Senior (om du vill tävla)

 

Betala avgifterna först och registrera sedan ditt medlemskap till UFDK.


1. Betala hela avgiften till UFDK:s...
    Plusgirokonto: 479 94 17-3
    eller Swish: 123 315 75 26

2. Uppge namn och personnummer vid betalningen.
3. Fyll i formuläret nedan för att registrera medlemskapet

Betala din medlemsavgift så snart som möjligt i början av kalenderåret för att underlätta föreningens budgetarbete. Om du även betalat licensavgiften så ansvarar UFDK för licensansökan och inbetalning till Frisbeeförbundet.

Samtycke:

Genom att bli medlem ger du ditt samtycke till att registreras i klubbens medlemsregister på IdrottOnline, som är Riksidrottsförbundets Internet-tjänst för idrottsföreningar.  Du kommer också att få lösenord till klubbens hemsida och till dina uppgifter på IdrottOnline.

 

Om du betalat för "Familj" måste du registrera alla medlemmar i familjen för att de ska kunna få medlemskap och eventuell licens. Vi mottar också tacksamt kontaktuppgifter till hela familjen för enklare kommunikation.

Ny medlem?

Medlemsavgift har betalats


Licens har betalatsDisciplin/er som utövas


Skärmavbild 2014-10-02 kl. 23.41.53

 

Skärmavbild 2014-10-02 kl. 23.43.46

 

Skärmavbild 2014-10-02 kl. 23.47.17

Postadress:
Uppsala FDK - Frisbee
Box 1900
75149 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info