Hoppa till sidans innehåll

Välkommen att börja spela med oss.


Bli medlem – det gynnar både dig och sporten.

Uppsala Frisbee Disc Klubb växer för varje år som går och hade 140 medlemmar 2015. Av dessa utövade ca hälften Discgolf och hälften Ultimate (lagsport). Klubben har en mycket god sammanhållning och tränar och tävlar inom båda disciplinerna året runt. 

Utan betalande medlemmar skulle vi inte ha någon Discgolf i Uppsala. Klubben ansvarar för underhållet av tre banor och är delaktiga i skötseln och förverkligandet av en fjärde bana (Röbo, 9 håls Discgolf Park). Medlemsavgifterna går främst till material och underhåll av banorna.

Ultimatelagen tränar året runt, både inomhus och utomhus – inte minst vid klubbhuset på Ultuna. Medlemsavgifterna går främst till hallhyror så laget kan träna året runt och ibland räcker det även till lagavgifterna på tävlingar.

Så bli medlem du också och låt världens roligaste sport fortsätta att växa och frodas. Alla är varmt välkomna oavsett ålder och kön. Som medlem får du bland annat...

  • Fri tillgång till Ultuna Discgolfbana
  • Vara med på klubbens träningar och tävlingar året runt
  • Klubbrabatt på Discsport.se 

 

Medlemsavgifter och licens för 2018

  • 200 kr Juniorer (t o m 19 år)
  • 300 kr Seniorer
  • 400 kr Familj (namn och personnummer på alla i familjen)
  • En licens krävs för varje disciplin du avser tävla i (Allround, Discgolf eller Ultimate)
  • 100 kr Licens Junior (om du vill tävla, upp till och med 18 år för Discgolf och 19 år för Allround/Ultimate)
    200 kr Licens Senior (om du vill tävla)

 

Betala avgifterna först och registrera sedan ditt medlemskap till UFDK.


1. Betala hela avgiften till UFDK:s...
    Plusgirokonto: 479 94 17-3 
    eller Swish: 123 315 75 26

2. Uppge namn och personnummer vid betalningen. 
3. Fyll i formuläret för medlemskap på www.uppsalafrisbee.se/Blimedlem (gäller både vid nytt och förnyat medlemskap)

Betala din medlemsavgift så snart som möjligt i början av kalenderåret för att underlätta föreningens budgetarbete. Om du även betalat licensavgiften så ansvarar UFDK för licensansökan och inbetalning till Frisbeeförbundet.

Samtycke:

Genom att bli medlem ger du ditt samtycke till att registreras i klubbens medlemsregister på IdrottOnline, som är Riksidrottsförbundets Internet-tjänst för idrottsföreningar.  Du kommer också att få lösenord till klubbens hemsida och till dina uppgifter på IdrottOnline.

 

Träningar för medlemmar

Ultimate tränar vi 1-2 dagar i veckan beroende på lag. Vi har lag både för juniorer och seniorer. Mer information om träningstider och träningsplats hittar du under Ultimate.

I discgolf finns det introduktionstillfällen för nya spelare, och även gemensamma tänings- och tävlingstillfällen för spelare som har hållit på ett tag. Torsdagsgolfen på Domaringen och Tisdagsgolfen på Ultuna är stående tider då medlemmar samlas för att träna/spela tillsammans. Mer information hittar du under discgolf.

 

En del discar finns att köpa i välsorterade sportaffärer

Urvalet är tyvärr ofta begränsat och vi rekommenderar därför att ni besöker www.discsport.se som har ett stort urval av discar för alla grenar. De har postorderförsäljning, men även butiksförsäljning i Stockholm.

Ska du köpa en frisbee/disc för att kasta i parken eller till barnen så är ett bra tips att lägga några extra tior på att köpa en bra disc. Då blir det mycket roligare ! Ibland har vi i Uppsala Frisbee också discar för försäljning. Medlemmar har då extra bra priser. Just nu har vi klubbdiscar med klubbstryck, dels en Ultimatedisc (Ultra Star) och dels en golf disc. Båda kostar 100:- för medlemmar.

 

pike_ufdk

Bära klubbens färger

I omgångar beställer vi kläder och discar med UFDKs logotyp. Gå med i våra grupper på Facebook för att inte missa när nästa beställning kommer göras. För köp av andra discar och material hänvisar vi till www.discsport.se där du som medlem även har rabatt.

Uppdaterad: 06 FEB 2018 19:47 Skribent: UFDK

Skärmavbild 2014-10-02 kl. 23.41.53

 

Skärmavbild 2014-10-02 kl. 23.43.46

 

Skärmavbild 2014-10-02 kl. 23.47.17

Postadress:
Uppsala FDK - Frisbee
Box 1900
75149 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info