Ordna event på banorna i Uppsala

Här finns information till dig som vill ordna någon form av event på discgolfbanorna i Uppsala.

Tävlingar

Kontakta info@uppsalafrisbee.se för mer information om bokning av banor, priser, tillgänglighet och allt praktiskt som har med tävlingar att göra.

Företagsevent med instruktör från UFDK

Vill du ha ett event med ditt företag eller organisationen där du arbetar? Då har klubben en lösning för det som du kan läsa om här.

Skolklasser som vill prova discgolf med instruktör från UFDK

Klubben ser positivt på att skolklasser använder banorna i Uppsala. Skriv till info@uppsalafrisbee.se om ni önskar en instruktör från klubben. Det är inte alltid vi kan hitta en instruktör på dagtid, men hittar vi någon som kan ställa upp så gör vi det utan ersättning. Det är också en god idé att skriva i facebookgruppen ”Discgolf i Uppsala” om att det väntas bli trångt på banan.

Privata event med instruktör från UFDK

Hanteras som företagsevent.

Andra event utan instruktör

Om ni vill göra ett event med en större grupp på någon av banorna så hanteras det som vanliga rundor. Dela upp er i mindre grupper när ni spelar och släpp förbi andra grupper som rör sig snabbare. Är ni många kan ni informera om det i facebookgruppen ”Discgolf i Uppsala”. Observera också att Ultuna endast är för medlemmar, vill man arrangera ett event här så bör man göra det som ett företagsevent.