Samarbeten

Klubbrabatt Hos Kymen.se

UFDKs medlemmar får 10% rabatt på alla discar* med koden ”Uppsala”. *gäller ej Kymen Tour Series eller redan rabatterade discar.

Klubbrabatt hos Discsport

UFDK samarbetar med Discsport.se och som Klubbmedlem får du 15 kr i rabatt per köpt disc.

För att få rabatten behöver du:
1) Skapa ett konto på discsport.se och ange klubbtillhörighet.
2) Meddela klubben vilken epost du skapat kontot med.

Klubbrabatt Hos Rocketdiscs.se

UFDKs medlemmar har klubbrabatt hos rocketdiscs.com Detta betyder att när du som klubbmedlem handlar hos Rocket Discs så får du 5 % rabatt på alla varor*. Du har också tillgång till ett lojalitetspoängsystem som ger ytterligare 3 % kickback på alla köp som kan bytas in till presentkort på rocketdiscs.com

För att få tillgång till detta erbjudande behöver du som klubbmedlem: 

1) Skapa ett konto och/eller välj din klubbtillhörighet under ”Update Profile” på rocketdiscs.com

2) Meddela klubben ditt namn och vilken epost du skapat kontot med. Klubbadministratören kommer att godkänna dig och ansluta dina förmåner så snart ovanstående är utfört samt medlemsavgiften till klubben är betald. *Kan finnas undantag i utbudet som inte kan rabatteras enligt detta erbjudande

Klubbkläder

I samarbete med Tifosi så har vi tagit fram en webbshop där du kan beställa klubbkläder med logga och personligt tryck. Vi har möjlighet att själva uppdatera sortimentet, så tveka inte att höra av dig till info@uppsalafrisbee.se om det är någon typ av plagg eller artikel som du saknar. Vi tar också gärna emot feedback på hur allt fungerar med beställning, leverans och kvalitet på kläderna!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1e5b2f45-8536-6304-25e1-6219afef91bf.jpg

Svenska spel

Om du råkar spela på Svenska Spel, tänk gärna på klubben i ditt val av gräsrotsförening. 

Dokumentsignering via Scrive

Scrive är ett verktyg för elektronisk signering av dokument som underlättar styrelsens arbete. Vi är väldigt tacksamma för all tid vi sparar som vi istället kan använda för att utveckla verksamheten!